AKTIVITETER / TOPPTURER

AKTIVITETER / TOPPTURER

En fisketur på sjøen er absolutt noe man bør få med seg når man er i Gryllefjord. Lei båt og fiskeutstyr på Kaikanten og nyt en dag på havet og tilbered din egen ferske fisk på sjøbuene.
Kaikanten har sykler til utleie hvis du ønsker en sykkeltur i nærmiljøet eller til nærmeste badestrand.
Senja har flere spektakulære toppturer med forskjellige vanskelighetsgrader. Gryllefjord er en fin base for å oppleve alle de fantastiske toppturene rundt på hele Senja.
Ønsker du å oppleve utilgjengelige og magiske Sandsvika kan vi tilby båtskyss over til Barbogen. En times gåtur over fjellet og du er på den vakreste stranden på yttersia av Senja.
Senja har et rikt dyreliv, - lei en båt og dra på fugle/ørnesafari på fjordene. Eller ta en tur og fjellene på Senja.

Senja og Gryllefjord har mange opplevelser og aktiviteter som bør prøves.

 • Toppturer med ulike vanskelighetsgrader, fantastisk turterreng og fjellturer i variert terreng med steilefjell på yttersia og til et meir «vennlig» og rolig landskap på innersia Senja. Du/Dere vil finne turer som er tilpasset alle uansett alder.
  Ånderdalen Nasjonalpark er også absolutt verdt et besøk.
 • Ønsker du en opplevelsestur på sjøen for fiske og rekreasjon kan du leie båt på
  kaikanten. Hvis været er godt kan en tur til våre vakre øyvær anbefales.
 • Magiske Sandsvika ligger utenfor allfarvei og må oppleves. Ved et besøk hit vil du kunne se rein, ørn og kanskje en og anne sel.
  Fantastisk sandstrand hvor en medbrakt niste kan nytes i historiske omgivelser.
  For å komme til Sandsvika kan du enten leie båt eller få båtskyss over til Barbogen. Herfra er det en times gåtur over til Sandsvika.
 • Gryllefjord er et gamelt fiskevær og er en opplevelse i seg sjølv, tett bebyggelse og smale, nesten sydlandske gater går gjennom « værret».
 • På Skreien Spiseri og på Widsten Handleri finner du bl.a. lokal mat og noe for enhver smak